Met de release van de single ‘Ik Vergeef Je’ trakteert John de Bever zijn grote schare fans op het échte Levenslied! Het nummer dat geschreven is door Jeffrey Weber komt volledig tot z’n recht in het genre muziek waar een groot deel van Nederland al jaren trouw aan is.

Ter promotie van de single is als tweede een al even meeslepende  track een ‘Levenslied Medley’ toegevoegd. De bijbehorende videoclip van de nieuwe single is opgenomen in de binnenstad van Utrecht.

Jeffrey Weber: ‘Ik Vergeef Je is een écht levenslied recht uit het hart, dat ik speciaal voor John heb geschreven. John, die met zijn warme en gevoelige stem dit genre met trots, lef en op een geweldige manier uitdraagt. Geen zanger had dit nummer mooier kunnen vertolken’.

John de Bever, die onlangs heeft aangekondigd zijn eerste (Moederdag)Theaterconcert te geven op 11 mei 2014 in het Theater aan de Parade in Den Bosch, presenteert zijn nieuwe single op het muzieklabel van Berk Music. ‘Ik Vergeef Je’ (inclusief de ‘Levenslied Medley’) én het onlangs uitgekomen hitalbum ‘Vaarwel Alle Zorgen’ zijn nu overal verkrijgbaar!