Volkszanger John de Bever is terug bij zijn roots: de puur Hollandse smartlap, die gepaard gaat met een tranentrekkende videoclip. Na een succesvol uitstapje met zijn vorige single ’Whoppa…

We Schudden’, komt de zanger nu met een nummer dat elk (moeder)hart raakt: ‘Waarom, Waarom, Waarom’. De door Emile Hartkamp geschreven en door Berk Music uitgegeven single ademt de echte John de Bever-sound.
‘Meer dan 200.000 ouderen zijn extreem eenzaam’

In de bijbehorende clip speelt John de Bever in op het schokkende nieuws dat meer dan 200.000 ouderen in Nederland zich extreem eenzaam voelen. ‘Zij krijgen maar één keer per maand bezoek,’ aldus de verbaasde zanger. ‘Eén keer per maand, dat is toch ongelóóflijk?’ In de videoclip zien we hoe een 86-jarige vrouw wordt verrast met een bezoek van haar zoon. Beelden die evenveel emotie oproepen als de gevoelige ballade zelf. John de Bever wil hiermee onder meer het Nationaal OuderenFonds, dat zich actief inzet voor eenzame ouderen in onze samenleving, een muzikaal hart onder de riem steken en mensen in laten zien dat een kort bezoek van onschatbare waarde kan zijn!

De single ‘Waarom, Waarom, Waarom’ incl. ‘Als een Hemel zonder SterrenLicht (Kerst)’ is vanaf nu verkrijgbaar en legaal te downloaden.