Uit handen van Adrie van den Berk (Berk Music) ontving John de Bever afgelopen zaterdag 6 april zijn nieuwe album ‘Vaarwel alle Zorgen’.

Met ‘Vaarwel alle zorgen’, een bijzonder album met dertien échte levensliedjes en gezellige meezingers, luidt de charmezanger een nieuw tijdperk in. Op het muzikale én persoonlijke vlak!

In de eerste plaats is het zevende soloalbum van de volkszanger nú al legendarisch. Maar liefst zes van de dertien tracks staan inmiddels te boek als Top 100-hits en dat mag een heuse muzikale mijlpaal worden genoemd. Verder geeft de titelsong aan dat de charmezanger korte metten maakt met ál zijn zorgen.

‘Hoewel het nummer uiteraard niet geheel autobiografisch is, heeft iedereen zo zijn eigen sores. Ik heb mijn eigen manier gevonden om daar mee om te gaan. Met dit nieuwe album zing ik alle zorgen van me af en ik hoop dat veel mensen mijn voorbeeld volgen.’

John de Bever scoort hoog op de Nederlandse hitlijsten. Zijn laatste single, ‘Het Gaat Om Liefde’, bereikte de elfde plaats in de Dutch Charts Singel Top 100 en een nummer één-notering in de Sterren.nl Top 20. ‘Vaarwel Alle Zorgen’ bevat, naast de hit ’Het Gaat Om Liefde’, successen als ’Waarom, Waarom Waarom’ en het duet ‘Als Je Alles Hebt’ met zangeres Charlène.

Het nieuwe album ‘Vaarwel Alle Zorgen’ is nu overal verkrijgbaar en legaal te downloaden.