Johnny Gold, het Enfant Terrible van de Nederlandstalige feestmuziek is na zijn carnavalskraker terug met een weergaloze feestknaller die de komende maanden alle cafés , zalen en feesttenten weer van dolle feestvreugde zal laten overlopen!!

Op deze feestsingle bezingt Johnny op aanstekelijke wijze zijn hartstochtelijke liefde voor vrouwen in het algemeen, en de mooie in het bijzonder …. en hij wil er niet eentje , nee nee …… hij wil ze allemaal !!!

Een single die weer garant zal staan voor een hoog meezing en mee zwaai gehalte, na zijn hits “Samen zijn” en “Jou herken ik met gesloten ogen” deze keer geen cover maar een spiksplinter nieuw nummer, dat Johnny samen schreef met Pascal de Vormer, die ook het nummer zelf helemaal componeerde en eerder o.a. de feestklassiekers “Meisjes van de nacht” en “Ik zal dansen op je Bruiloft” schreef. Natuurlijk liet de ongekroonde koning van de feestmuziek ook deze productie weer maken door Waylon vd Heijden, de man, die zoals Johnny zegt, zelfs artiesten als ze niet meezingen nog wel een hit zou kunnen bezorgen !! Kortom alle ingrediënten zijn weer aanwezig in deze feestknaller om de komende maanden weer helemaal los te gaan, en of dat nou hier in Nederland is, of ergens aan een buitenlandse Costa maakt zoveel niet uit …

Johnny Gold zorgt overal voor sfeer en gezelligheid .. Ole, Hoppa, Jetz geht los … oftewel overal gewoon lekker meejuinen dus !!!