Johnny Gold, het enfant terrible van de Nederlandstalige feestmuziek heeft altijd al een speciale plek in zijn hart gehad voor de Vlaamstalige feestartiesten in het algemeen, en dan Eddy Wally wel in het bijzonder .. dat heeft alles te maken met de wijze waarop de Belgische feestmuziek wordt gebracht en wordt beleefd.

Toen bekend werd dat de Koning van de Belgische feestmuziek, Eddy Wally, door gezondheidsredenen zou stoppen, wist Johnny dan ook gelijk wat zijn nieuwe single zou gaan worden .. een remake van de grootste hit die Eddy ooit heeft gehad, Cherry, die in 1966 maar liefst 19 weken, in de Nederlandse hitlijsten stond, waarvan 3 weken op de eerste plaats.

Als ode aan de man die na diverse ontmoetingen altijd een special plek in Johnny’s hart heeft gehad, heeft Johnny Gold, nu als “Sjerrie” een spiksplinter nieuwe, vlotte en eigentijdse versie van het nummer gemaakt en is de Tango d Amore verworden tot foxtrot der liefde.

Over een ding zijn de kenners het nu al eens .. met deze nieuwe dansbare feestuitvoering hebben de DJ’s weer een kneiter van een foxtrotje in de platenkoffer, die eenmaal gedraaid, de dansvloer binnen No time vol zal doen lopen .. en geen angst .. ben je geen danser, dan is dit nieuwe zilveren pretschijfje bekend genoeg om uit volle borst mee te zingen !!