Aankomend weekend barst het carnavalsfeest volledig los. Dit betekent dat de markt in de afgelopen maanden weer overspoeld is met vele carnavalsplaatjes en uiteraard de verkiezingen voor Carnavalshit Van Het Jaar.

Een van de toonaangevende websites voor het Nederlandse lied “Hollandse Hits Forum” heeft inmiddels de uitslag van hun verkiezing bekend gemaakt, en Johnny Gold kwam hier met zijn nieuwe single “Balle Balle” als de grote winnaar uit de bus, gevolgd door Mulder & Mulder, die met “In De Hemel Is Geen Bier” de tweede plaats in beslag nemen. Ook in de verkiezingen van Carnavalskraker 2013 (i.s.m. Radio Suc6FM, RTV Midden Brabant en het TV programma Cliphuis en de “Kies Je Kraker” verkiezing van Omroep Brabant zit Johnny flink in de race.

 
Behalve de carnavals versie en de après ski versie van “Balle Balle” is er sinds vorige week ook een speciale “kronings” versie beschikbaar waarin Johnny op zijn typische hilarische wijze de komende troonwisseling bezingt.

Het gaat dus zeer goed met Johnny Gold en zijn ster is rijzende. De agenda van Gold is goed gevuld en bij het management van Johnny Gold komen steeds vaker vragen binnen waar men het beroemde paarse pak van Johnny Gold kan kopen omdat verschillende carnavalsvierders als Johnny Gold look-a-like verkleed willen gaan tijdens carnaval. Dus als je Johnny Gold denkt tegen te komen tijdens carnaval, check dan wel of het de échte is.

Stemmen op Johnny Gold bij de "Kies je Kraker" competitie bij Omroep Brabant kan t/m donderdag 7-2-2013.