Dat op dit moment alles anders dan anders is, en we ons moeten behelpen met het “nieuwe normaal” zal niemand zijn ontgaan .. hoe het komende winter/carnavalsseizoen er zal gaan uitzien is ook volstrekt onduidelijk.

Wat wel heel duidelijk zal zijn is dat er vanaf 1 December een landelijke mondkapjesplicht is , en dat de anderhalve meter afstand ook nog maanden lang in acht zal moeten worden genomen …..

Precies 10 jaar geleden bracht Johnny Gold een feestelijke Remake van “Samen zijn’ uit, die weken lang in de Mega Single top 100 stond, en in Nederland en België de doorbraak betekende voor dit Enfant terrible van de Nederlandse showbizz … wie had toen ooit kunnen bedenken dat het “Samenzijn” in 2020 zo in gedrang zou komen ..

Johnny Gold had geen beter besluit kunnen nemen dan het opnieuw uitbrengen van deze 10 jarige jubileumversie, geheel opnieuw geproduceerd door zijn vaste producer Harald Queens en tekstueel aangepast op wat we allemaal in deze tijd zo ontzettend missen .. samenzijn, samen lachen, dansen, feesten .. leven om dicht bij elkaar te zijn !!
Met deze oooh zo actuele feestkneiter zal Johnny zeker meehelpen om het “nieuwe normaal’ toch een stuk feestelijker te laten zijn dan dat het nu is !!