De naam Johnny Hoes , een begrip in de Nederlandse muziek geschiedenis.

Johnny Hoes is niet alleen is hij de zanger van hits als Och was ik maar, De Stroper, Daar mag je alleen maar naar kijken  en De Smokkelaar.
Hij is ook de ontdekker en liedjes schrijver van artiesten zoals Doe Maar, Zangeres zonder naam, Eddy Wally, De Heikrekels, Dennie Christian en vele anderen.

Op 92 jarige leeftijd kan Johnny terugkijken op een mega succesvolle en toegevoegde waarde in onze Nederlandse muziek geschiedenis. Men noemt hem vaak een levende legende! Johnny is zich er van bewust dat hij eens zijn gevoel en liefde voor het Nederlandstalige lied moet overdragen aan een jonger, gedreven iemand , die zijn werk als vader van het Nederlandstalige
lied zal voorzetten.

Aan 1 die hetzelfde gevoel heeft , aan 1 die dezelfde bescheidenheid heeft , aan 1 die zelfs diezelfde rollende r heeft en even groot is van stuk: Stef Ekkel!

Hij heeft al een superhit gescoord. Gezonden door onder andere De Toppers en Frans Bauer. Maar De Woonboot is gewoon de hit van Stef Ekkel.
Het liedje kent iedere Nederlander, iedereen kan het mee zingen , maar de artiest en zanger erbij bedenken dat is moeilijker.

Wel , Johnny gaat dit veranderen, hij ziet Stef als een groot artiest en wil graag Stef  als zijn laatste kunstje zien. Door middel van een duet “De Smokkelaar “ willen ze getwee, zij aan zij , aan het Nederlandse volk laten horen hoe je met het juiste gevoel iedereen kunt bekoren.

Stef Ekkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.