Nog net voordat Johnny Hoes naar Amerika vertrok voor een vakantie in Daytona overhandigde hij het eerste exemplaar van de single "Viva, viva Casanova" aan Albert (Casanova) van Benthem.
Het nummer is geschreven en geproduceerd door Adrian Hoes de zoon van Johnny.

Uiteraard moest Albert het nummer live in de grote hal van de Telstar studio zingen en alle aanwezigen waren het er over eens…….dit wordt een sensatie.
De verwachting is dat deze jongen straks niet meer gewoon over straat kan.

Albert van Benthem speelt de rol van Fons in de succesvolle KPN Commercial.
Daarnaast was hij te zien bij ONM en GTST. In de eerste reclame van KPN had de zanger last van een poliep op zijn stemband en kon een maand "nie praten nie en nie zingen nie" en dus moest zijn telefoon abonnement aangepast worden.

KPN kwam met een vervolg.  Fons zingt in de reclame zijn hit "Casablanca" en spoort het publiek aan om mee te zingen. Als hij vervolgens tegen een aantal mannen aan de bar roept "jullie zijn toch geen mietjes?" is het resultaat dat Fons voorlopig niet kan gamen omdat zijn handen in het gips zitten.

Bij Telstar vroegen ze zich in eerste instantie af wat deze persoon bij hen in de studio kwam doen. Volgens zeggen kon hij niet zingen en niet praten. Nu kijken ze bij Telstar altijd heel weinig TV en bleek het iemand uit een TV reclame te zijn en praten kon ie echt wel, en zingen, volgens de medewerkers van Telstar wel, maar de tijd zal het leren.

Albert van Benthem boekt u bij Twilight Entertainment