Joop Lens, een geboren en getogen Nijmegenaar, zingt al zijn hele leven. Al op jonge leeftijd was hij mateloos populair in de Nijmeegse Volkswijken, waar hij zeer regelmatig optrad. Later werden dat optredens op de grotere podia in de oudste stad van Nederland zoals tijdens de 4-daagse feesten en "De Dag Van Het Levenslied’.

De echte en landelijke doorbraak van zijn carrière bereikte Joop met zijn deelname aan het Tros TV programma ‘Duizend Sterren Stralen’ toen hij tot de finale wist door te dringen. Als finalist mocht Joop optreden in een uitverkochte Gelredome, samen met Frans Bauer. Met een platencontract op zak, lovende woorden en gouden voorspellingen van kenners en critici, zou hij als een echte ster gaan stralen!

Helaas werd Joop enige tijd later geconfronteerd met stemband problemen. Het overbekende ‘knobbeltje’, waarmee veel artiesten te maken krijgen.
Na een succesvolle operatie in het Belgische Gent en de daarbij behorende herstelperiode is Joop Lens wéér helemaal terug! In de studio van Koos Alberts heeft Joop met producer Bart van der Post en René Le Blanc enkele nummers opgenomen. De single keuze is gevallen op het prachtig vertolkte nummer ‘Dat Ene Moment’.

De single komt uit op het nieuwe platenlabel van Riny Schreijenberg: Ynos Music en wordt ondersteund met een geweldige videoclip, die op vele stations zal worden uitgezonden. Joop Lens droomt ervan om het Nederlandse publiek te betoveren met zijn prachtige warme stemgeluid.

Joop Lens boeken? Wij informeren u graag vrijblijvend over de boekingsmogelijkheden.