Desray en D-Rock van 2 Brothers on the 4th Floor vieren dit jaar het 10 jarig jubileum van de 2 Brothers Reunion Tour!

Als één van de eerste 90’s artiesten besloten zij in 2006 in originele bezetting terug te keren met een reünietour die inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal succes:

Meer dan 400 live optredens in 20 landen!

In 1990 legde de broers Martin & Bobby Boer, in hun appartement op de 4e verdieping in Utrecht, de laatste hand aan ‘Can’t Help Myself’, het nummer werd een internationale hit en was de aftrap voor een fantastisch decennium aan singles waaronder Never Alone, Dreams, Come Take My Hand, There’s A Key, Mirror of Love, One Day en veel meer. In totaal scoorde de 90’s act internationaal maarliefst 10 top 10 hits en ontvingen 3 gouden platen, 2 platina platen en een Diamond Award!

Het succes van de revival tour heeft er tevens voor gezorgd dat de originele muziek van 2 Brothers on the 4th floor in diverse international producties opduikt. Zo gebruikten o.a. Quintino & Afrojack een 2 Brothers on the 4th Floor sample als thema voor hun hitsong ‘Now Let Me See You Dance’. Ook werden de hits van 2 Brothers on the 4th Floor veelvuldig ingezet in de New Kids films ‘Turbo’ & ’Nitro’.

Deze zomer is de groep tevens te zien op buitenlandse diverse festivals, zo is 2 Brothers on the 4th Floor toegevoegd aan de line up van Midsummer Festival (Filnand), Total Dance Festival (Hongarije), Oldies Festival (Tsjechie), We Love The 90s Festival (Finland) en staan zij ook op indrukwekkende festivals in Nederland als Zwarte Cross en Dutch Valley. Overige landen die dit jaar buiten Europa worden aangedaan zijn Canada, Zuid Amerika en Zuid Afrika.

Ter gelegenheid van het jubileum bieden 2 Brothers on the 4th Floor tijdelijk een korting van 10% op de gage. De actieprijs is daarmee € 4.475,- excl. 6% BTW excl. 7% BUMA