De band KANE heeft besloten om in 2014 een pauze te gaan inlassen om even een tijdje wat andere dingen te doen, waar ze anders voor het 15e jaar weer niet aan toe toekomen. 2013 was en is een fijn jaar voor Kane, met een gouden album en goede gigs, dankzij een geweldige band.

KANE ; "Een jaar vol fraaie momenten! Aan het einde van het jaar spelen we bovendien 13 clubshows door het land, ook die tour is al weer bijna uitverkocht. We zijn nog steeds een stel mazzelaars!
Toch vinden we het na bijna 15 jaar doorknallen tijd om eens niet alleen met Kane bezig te zijn. Met Kane is het met alles plankgas. Altijd. Wij denken dat het goed is om een pauze te nemen. Even los, niet zo zeer van elkaar en de rest van de band omdat dat zo nodig zou zijn, maar wel even los om tijd te hebben om wat dieper op andere dingen in te kunnen gaan en daarna weer te kijken wat dat muzikaal op gaat leveren. Gaat ook heel gek voelen, want deze club voelt heel goed met elkaar. Maar dat is weer heel mooi. Feeling the love.
Dat betekent dat, de in het begin van de zomer aangekondigde ‘Come Together’ clubshows, nu dus voorlopig de laatste shows voor een tijdje zijn. We eindigen de tour op 12 en 13 december in Paradiso, Amsterdam. De plek waar we zoveel gespeeld hebben. Leuk, een intieme club tour, fijn om zo samen met alle fans dit mooie jaar af te kunnen sluiten.

We vinden een jaar een mooie lengte voor de ‘pauze’ en hebben afgesproken om een keer in de maand ergens lekker Indisch te eten en als Hollandse Indo’s te checken hoe senang we zijn ha, ha. Ongetwijfeld komen daar op een gegeven moment ook plannen voor de toekomst aan bod, maar voorlopig zien we vooral uit naar de club tour in november en december en het vooruitzicht van ruimte en tijd erna.
Natuurlijk blijven we jullie, onze fans & followers zeker wel on line op de hoogte houden van wat we aan het uitspoken zijn. Uit het oog is zeker niet uit het hart, dat is wederzijds, dat weten we. Dit is even het juiste om te doen voor nu," aldus Dennis & Dinand van KANE.