Hoe snel kan het gaan? Op Zondag 2 Juni presenteerde Karin Welsing in Kerkdriel haar éérste cd album “Zoals ik ben”. In de diverse recensies die er over Karin en het album werden geschreven , werd al snel duidelijk dat we met een nieuwe volks zangers te maken hadden.

Lovende woorden op internet, radio en zelfs in weekblad Privé,bevestigde wat we zelf eigenlijk al wisten, Karin Welsing is voor het publiek de nieuwe volkszangeres !  Op 17 Juni kwam het album “Zoals ik ben” nieuw binnen op plaats 17 in de album top 100 van de Mega Charts . Een prestatie waar menig artiest jaloers op zou zijn. Maar dankzij haar ,steeds groter wordende schare met fans wist ze binnen 2 weken na release van het album deze positie in de lijst te behalen.

Op diverse radio stations worden met grote regelmaat tracks van het album gedraaid. Maar om optimaal airplay te hebben, is besloten om ter ondersteuning van het album ,een  single cd uit te brengen met 2 onvervalste  top liedjes.
“Ik wil niet leven in onzekerheid “ en “Tranen van verdriet” zijn liedjes ,zo uit het leven gegrepen.

Wij zijn er van overtuigd dat Karin, die naast zangeres ook nog kermisexploitante is samen met  haar man Piet en haar 2 kinderen en schoondochter, de komende tijd een drukke periode tegemoet zal gaan. Maar Karin zou Karin niet zijn dat ze alles in goede banen weet te leiden !

Karin Welsing- “Ik wil niet leven in onzekerheid” en “Tranen van verdriet”.