Realityster Kelly Pfaff wil Nederland nu ook vanachter de draaitafel veroveren. De 33-jarige dochter van de Belgische ex-doelman Jean-Marie Pfaff pakt haar passie weer actief op, zoals ze het zelf omschrijft.

 „De afgelopen jaren stonden in het teken van de opvoeding van mijn kinderen. Maar ik kreeg zowel vanuit België als Nederland steeds vaker aanbiedingen om als dj op te treden. En er ís ook niets mooier dan het publiek te vangen met de juiste mix. Na België wil ik nu ook Nederland ’warm draaien’.”

De tv-persoonlijkheid uit De Pfaffs gaf gistermiddag alvast een voorproefje in de Amsterdamse club Panama. Kelly is de middelste dochter uit de voetbalfamilie. Samen met haar vier jaar oudere man, de Belgische zanger Sam Gooris, heeft zij twee kinderen: de 10-jarige Shania en 9-jarige Kenji.

„Ik heb tot nu toe de moeilijke weg genomen door niet onder mijn eigen naam te draaien, maar nu ik eenmaal ben doorgebroken in het circuit, ben ik weer gewoon Kelly Pfaff.” Van de drank en de pillen in de dancescene blijft ze af. „Ik blijf toch in de eerste plaats mama hè. Ik wil helemaal nuchter zijn bij het ochtendritueel van de kinderen. Want daar ben ik bij. Hoe laat het ook wordt.”

Kelly Pfaff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:telegraaf