Al jaren speelde de nummer 1 volkszanger Jannes met het idee een kerstalbum te maken, en dit jaar is het zover! Vandaag verschijnt het eerste kerstalbum van de Drentse zanger. Met dit speciale kerstalbum zijn de feestdagen een gegarandeerd feest. Voor alle fans is er geen betere reden om Kerst met Jannes in huis te halen!

Afgelopen zomer konden we al genieten van het album De nieuwe van…. Met een Nummer 1 entry in de Album Top 100, 2 hitsingles, een gouden en platina plaat door doorverkoop en meer dan 200 optredens, kan geconcludeerd worden dat 2009 het meest succesvolle jaar van de ‘Koning der piraten’ tot nu toe is! Achterover zitten en genieten van het succes doet Jannes niet. De afgelopen maanden ging Jannes wederom de studio in om de 12 nummers op dit kerstalbum te maken en op te nemen. 

Het kerstalbum ‘Kerst met’ is alweer het 10e studioalbum van Jannes. Zoals men van hem kan verwachten staat de CD opnieuw boordevol vrolijke meezingers, feestnummers en prachtige ballades die je volledig in de winterse Kerstsfeer brengen. Met titels als ‘’n Heel gezellig Kerstfeest’, ‘Gaan de klokken weer luiden’ en ‘’n Ster draagt jou naam’ is er voor één ieder wat wils. Het vertrouwde geluid is wederom geproduceerd door het succesvolle duo Emile Hartkamp en Norus Padidar die garant staan voor heerlijke meezingers en opgewekte melodieën. 

Eén nummer op dit album is overigens niet helemaal nieuw. Voor ‘Alleen met jou’ is namelijk de muziek  van de huidige successingle ‘Zwevend naar ’t geluk’  gebruikt. ‘Alleen met jou’ zal direct na Sinterklaas de officiële decembersingle van Jannes zijn waarna in januari ‘Zwevend naar ’t geluk’ weer de single zal zijn.

Volgend jaar viert Jannes zijn 10-jarige jubileum in het vak! “Zeker een spannend jaar, op dit moment zijn we bezig met ideeën over hoe en op welke manier we mijn jubileum kunnen vieren, het mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!” verteld Jannes. 

2009 wordt afgesloten met een prachtig kerstalbum waarna Jannes zich kan opmaken voor zijn komende jubileum jaar waarin we zeker nog veel van de zanger zullen horen.

Jannes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:cnr