Paultje Poets droomde er al een tijdje van maar nu is zijn droom werkelijkheid geworden. Paul mag eindelijk een officiële kerst single uitbrengen en geloof me dat word een hit grapt Paul. Paultje Poets  nam het liedje eind 2007 voor de gein op en het kwam daarna per ongeluk op you tube te staan.

Vele mensen beluisterde het liedje "Ik zal met kerst weer eenzaam zijn" en brachten daarna zeer positieve reactie uit naar de zanger die daarvoor alleen maar bekend stond om zijn feest liedjes.
Iedereen vond het zo mooi, en vroegen of het op single zou uitkomen, helaas was het daar te laat voor omdat het persen van een cd te lang zou gaan duren.

Omdat Paul vorige jaar nog herstellende was van zijn operatie kwam het er toen ook niet van jammer genoeg. Dit jaar is Paul samen met Frank Verkooyen de studio in gegaan en heeft van de kerst hit een geheel nieuwe opname laten maken en die is echt super vet geworden aldus een trotse Paul.
Paul schreef de tekst overigens bijna helemaal zelf en werd daarmee geholpen door Ad van Hoorn die één van de vaste tekst schrijvers is voor zanger Paultje Poets.

De kerst single zal officieel worden uitgebracht door Captain Rob Records en bevat naast de normale kerst versie een speciale diner versie,  ook is de videoclip toegevoegd op de single. 

Paultje Poets Boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.