De Nederlandse Kerststerren Marianne Weber, Sieneke, Jannes, Django Wagner, Henk Wijngaard, Helemaal Hollands, Vinzzent, Jacques Herb, Ronnie Ruysdael, Stef Ekkel en Mooi Wark scoren met ‘Onze Kracht’ een regelrechte kersthit voor Stichting Doe Een Wens.

De volledige opbrengst van de single komt ten goede aan de stichting, die zich inzet voor het verwezenlijken van wensen van kinderen die een levensbedreigende ziekte hebben.

Liefhebbers van het Nederlandse lied geven massaal gehoor aan de oproep van de Kerststerren om de single te kopen voor het goede doel. De hele week staat RADIONL in het teken van Kerst en de Stichting Doe Een Wens met de traditionele kerstmarathon. Luisteraars bepalen dan dag en nacht welke nummers er gedraaid worden.

Bovendien stellen verschillende artiesten deze week persoonlijke spullen beschikbaar die geveild worden op de radio. Zo gaat de gitaar van Vinzzent onder de hamer en kan er geboden worden op het officiële Frans Bauer-overhemd dat hij droeg tijdens zijn concerten. Mooi Wark stelt een decorstuk ter beschikking dat dienst heeft gedaan tijdens de Rock & Rodzooi tour.