Een aantal jaar geleden is Kevin begonnen met zingen. In de zomer van 2004 trad hij op in bekende uitgaansgelegenheden in o.a. Torremolinos en omgeving. Hier kreeg hij zulke positieve reacties op, dat hij de eerste aanvragen vanuit Nederland ontving.

Vanaf die tijd is Kevin zich positief blijven ontwikkelen en nu zorgt hij ervoor dat bezoekers compleet uit hun dak gaan tijdens zijn optredens.

Enkele voorbeelden van zijn optredens zijn “Het Meerlive Festival” in Hoofddorp, “Het Jordaanfestival” in Amsterdam en “Het Smarlappenfestival” in Hillegom. Op de genoemde festivals gaven ruim 10.000 bezoekers te kennen, dat zij Kevin helemaal te gek vonden.

De nieuwe single “Kleuren”, die hij in juni 2009 heeft uitgebracht, is opnieuw een groot succes. Deze single is niet alleen genomineerd voor de titel “Zomerkanjer 2009”, maar Kevin mocht hem ook nog eens in het programma van het Concert van Gerard Joling – For Your Eyes Only ten gehore brengen. Bij dit concert kwamen vele mensen Kevin opzoeken om hem op dit mega grote Concert te bewonderen. En ook deze keer niet zonder succes! Er hadden vele mensen spandoeken gemaakt speciaal voor Kevin! De laatst verschenen single ”Kleuren” is door niemand minder dan Tony Neef geschreven. De man die ”Miss Saigon” tot een geweldige en succesvolle musical maakte.

Verschillende producers en tekstschrijvers willen graag met Kevin werken en we zijn dus opzoek naar een goede opvolger van ”Kleuren”!

Zondag 28 November 2009 was Kevin ook te gast bij het populaire programma ¨Life 4 You¨ van Carlo en Irene op RTL4! In het programma deed Kevin mee met de ¨ Talent Battle ¨. Hier kreeg hij de gelegenheid om zijn single ¨Kleuren¨ ten gehore te brengen en wederom weer succes in dit televisie programma!

Kortom, Kevin is een leuke zanger met een perfecte stem en een spontaan uiterlijk. Daarnaast is er waardering voor zijn inzet en voor de hartelijke spontaniteit waarmee hij iedereen tegemoet treedt. Met de keuze uit een groot Nederlandstalig coverrepertoire aangevuld met zijn eigen nummers, is het gegarandeerd feest!

Kevin Florijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.