Henry Kicken beter bekend als DJ Kicken neemt de Nederlands bekendste Clown Bassie mee op tour.

Een twee uur durend spektakel met de beste beats van DJ Kicken inclusief een gastoptreden van Clown Bassie van 20/25 minuten! Diverse hits van de clown zijn in een house/feest jasje gestoken. Gegarandeerd feest in discotheken, kroegen en andere feestelijke gelegenheden!

Biografie Clown Bassie:

Bassie en Adriaan (Bas en Aad van Toor) was tot en met 2003 een Nederlands artiestenduo dat bekend werd via de gelijknamige televisieserie (1978-1996), de voorstellingen en de vele merchandising. De televisieserie was zeer populair en het programma kan nog steeds één van de bekendste Nederlandse kinderseries worden genoemd. De pilotaflevering werd uitgezonden op 17 december 1976 bij de TROS. Op 10 januari 1978 maakte de televisieserie zijn officiële debuut op dezelfde zender.

Bassie is een clown die vooral te herkennen is aan zijn rood geruite pak en zijn groene broek, ook is hij opvallend door zijn platte rode neus.

Biografie DJ Kicken

Dj Kicken is een dj welke begin 2004 in de clubs een hit scoort met Ain’t no party (like an alcoholic party) en een jaar later in begin 2005 met Happy together.

Dj Kicken begon in 1984 als dj en in 2001 als producer. Bekende nummers van zijn hand zijn onder andere I wanna dance with somebody, Let me hear you en What’s up van Salou Sl feat. Joyze. Hij werkt als dj vooral in het zuiden van Nederland (onder andere in Heerlen, Valkenburg, Weert en Beek). Zijn broer Patrick Kicken is een bekende radiodeejay.

Boekingsmogelijkheden:

2 uur DJ Kicken welke de zaak op zijn kop set met een dampende DJ set, Clown Bassie geeft gedurende 20/25 minuten acte de presence waarop hij zijn bekende nummers zal presenteren welke alle zijn voorzien van een dancebeat.

Uitkoopgage/prijs € 2395,- excl. 19% BTW