Natasja Froger heeft een goed medicijn gevonden voor haar oververmoeide echtgenoot. Volgens de presentatrice bloeit René Froger op dankzij zijn 7-jarige kleindochter Charlie.

"Met haar onbevangenheid en haar vrolijkheid geeft ze René nu al weer zo veel energie, dat hij toch stiekem alweer plannetjes aan het maken is", vertelt Natasja aan weekblad Privé.

Rene Froger kondigde vorige week aan wekenlang rust te nemen. Volgens zijn echtgenote is de 53-jarige zanger aan het eind van zijn Latijn. "Hij is oververmoeid", aldus Natasja. "Hij riep meteen dat er niets ernstigs aan de hand was. Dat hij het gewoon druk had gehad en de batterij leeg was en hij een beetje rust nodig had. Nou, ik kan je vertellen dat het meer is dan een beetje rust en dat is toch wel zorgelijk."

Van nieuwe plannetjes van René komt voorlopig dan ook niets terecht. Daar zorgt Natasja wel voor. "Ik houd hem in de gaten. Zodra hij weer te veel van zichzelf vraagt, zal ik op de rem trappen. Want een burn-out, daar hebben we geen zin in."