Sinds de zomer van 2008 bestormen vader en zoon, Willem en Wesley Mulder de Nederlandse podia en hitlijsten! En niet zonder Succes.

Ze scoorden feest hits met o.a  Cheerio, Ladioo en de zomerhit van 2009 Alarmfase Rood! Nadat begin dit jaar het  meer ingetogen Altijd bij jou verscheen lanceren de Mulders nu weer een onvervalste zomerse feestplaat ‘Korte Dagen Lange Nachten’!

Mulder & Mulder zijn de feest sensatie van dit moment.  Het tweetal staat garant voor gezelligheid en feest en dat wordt deze zomer alleen maar verder uitgebouwd met de opzwepende meezinger ‘Korte Dagen Lange Nachten’. Op de nieuwe single zijn verschillende invloeden uit de muziek samengesmolten tot één groot zomers feestje. Opzwepend, ’n lekkere beat, uitermate vrolijk, swingend, op en top feest en natuurlijk met een bijzonder hoog meezing- en feestgehalte. Dit samengevoegd met de klanken van Spaanse  gitaren en de oer-Hollandse accordeon…. dat is ‘Korte Dagen Lange Nachten’!

Het tweetal is momenteel druk in de studio met het opnemen van hun debuut album, wat 1 groot feest der herkenning zal worden!
Willem ‘het werken in de studio en het optreden met z’n tweeën is voor ons een groot feest!  En dat is voor ons het belangrijkste, plezier beleven aan wat we doen en samen met ons publiek er 1 groot feest van maken!
Wesley ‘Ook voor mij is het een groot feest! Wat is er  nou mooier dan samen op te treden met je vader! Ik ben nog jong en draag natuurlijk ook mijn ideeën aan voor Mulder & Mulder. Papa daarentegen zit 35 jaar in het vak en dat jubileum gaan we dit jaar ook vieren!  Als we dan onze ideeën van jeugd en ervaring samen voegen ontstaan er altijd super leuke dingen zoals onze nieuwe singel  …………   Korte dagen lange nachten!

Mulder en Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade