Kristel Verbeke voelt zich bij tijd en wijle een slechte moeder. "Omdat ik vaak een beroep moet doen op oma", legt de 36-jarige K3-zangeres uit aan Het Nieuwsblad op Zondag. "Maar onze generatie heeft eigenlijk geen keus."

K3 combineren met haar privéleven is voor Kristel geregeld ingewikkeld. "Het is niet altijd even gemakkelijk om werk en gezin te combineren, en ik vind het jammer dat zo weinig carrièrevrouwen dat durven toe te geven." Kristel en haar man Gene hebben twee dochters, Nanou (7) en Lily (5).

Kristel vindt het jammer dat veel mensen een verkeerd beeld van haar leven hebben. "Na al die jaren voel ik de behoefte om eens uit mijn rol te stappen, om te vertellen hoe mijn leven echt is", zegt Verbeke in het interview, dat ze zonder haar K3-collega’s Josje en Karen geeft. "Zeker aan vrouwen die net als ik een drukke baan en een gezin combineren en denken dat het bij mij allemaal op rolletjes loopt. Ik hol ook."

Ondanks alle drukte heeft Kristel nog lang geen genoeg van K3. "Zolang het mijn passie blijft en mensen het leuk vinden", antwoordt de zangeres op de vraag hoe lang ze nog deel uit blijft maken van K3. "Het zal moeilijk worden om op mijn 45e nog in deze rol te zitten, maar dan kan ik nog zo veel andere dingen voor kinderen doen."