De kans bestaat dat Los Angeles, the Voices volgend jaar wel op Dutch Valley staat. De groep was dit jaar niet meer welkom op het festival, dat afgelopen weekeinde plaatsvond, nadat Gordon hard had uitgehaald naar de organisatie.

"We zullen zeker overwegen de groep volgend jaar weer uit te nodigen", vertelt medeorganisator Aloys Buijs aan De Telegraaf. "We hebben ons supernetjes opgesteld. Wel betalen, maar de groep toch niet laten komen."

Gordon had voorspeld dat veel bezoekers hun geld zouden terugvragen na het afblazen van de show van zijn groep, maar dat bleek mee te vallen. Slechts een persoon vroeg zijn geld terug en kreeg dat ook. "Die gedupeerde bezoeker kan van het tetugbetaalde Dutch Valley-kaartje nu naar een concert met alleen maar LA the Voices", aldus Buijs.

De zanger gaat binnenkort met de organisatie om de tafel om de vete voorgoed de wereld uit te helpen. "Ik heb met organisatoren Jaap en Aloys Buijs afgesproken dat we maar eens een glas wijn moeten drinken om het uit te praten."