De talentenjacht ‘Bloed, Zweet & Tranen’ bestaat uit twee teams: Team André jr. & Danny De Munk en Team Roxanne Hazes en Gerard Joling. Zij beslissen door middel van hun ‘ik geloof in jou- knop’ welke kandidaten in aanmerking komen om de nieuwe volkszanger van Nederland te worden.

Afgelopen Vrijdag was de laatste auditie aflevering, vanaf volgende week komen de eliminatieshows.

Naast minder bekende artiesten komen we ook bekenden uit ons ‘muziekland’ tegen in het programma. Gisteren zagen we bv ; Lytse Hille, Nienke de Ruiter, Bob Offenberg, Ernest, Samantha Steenwijk en Erna Temming.

Alle finalisten;

De eerste twee kandidaten voor de eliminatieshow zijn geworden ; Rein Mercha en Danny Delone. Daarna kwamen Jason Bouman en John Spoel een stap verder en veroverden Mick Harren en Carina Lemoine in de derde week een plek naar de finale. In de vierde week kwamen daar Quincy en Frank van Etten bij. Vorige week waren de finale plekken voor Robert Leroy & Jeffrey Schenk en gisteren was er plek voor de dames Samantha Steenwijk en Erna Temming. Deze talenten zijn op weg naar een platencontract en een optreden bij ‘Holland zingt Hazes’ .

Vrijdag keken er 610.000 mensen naar Bloed, Zweet en Tranen