Over een maand is het zover; op 23 oktober geeft de Drentse volkszanger Jannes een avondvullend concert in Go Planet te Enschede. Samen met zijn live band zal Jannes een avond lang op de bühne staan en zal hij zowel oude hits als nieuwe nummers van het onlangs uitgebrachte album De Nieuwe van… ten gehore brengen. De laatste kaarten voor dit unieke en exclusieve evenement zijn nu verkrijgbaar.

Jannes trad al eerder op met zijn band, maar nooit eerder werd het zo groots aangepakt als dit jaar. Het is daarom voor fans dé kans om Jannes in deze bijzondere setting in actie te zien. Zijn hits als ‘Mijn Naam Is… Jannes’, ‘Ga Maar Weg’ en ‘Ga Dan’ zullen beter klinken dan ooit te voren. Ook zijn laatste nieuwe single ‘Zwevend Naar ’t Geluk’, welke werd uitgekozen door zijn fans, zal deze avond voorbij komen.

Kaarten voor het speciale concert zijn te koop via de volgende voorverkoopadressen: Go Planet Enschede, Bruna Enschede, Fanclub Jannes, The Read Shop Hengelo en bij de volgende Music Store filialen in: Almelo, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Ommen, Raalte en Rijssen. De prijs voor een staanplaats bedraagt € 26,- per ticket en voor een zitplaats € 36,- per ticket.

 Jannes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.