Lange Frans werd zaterdag na een optreden tijdens Jumping Amsterdam in de Rai aangevlogen door twee iets te enthousiaste dronken vrouwen.

                                                              Lange Frans vertelt: "Na mijn optreden wilde ik naar mijn vrouw Daniëlle en mijn schoonzusje lopen die in het publiek stonden. Vlakbij misdroegen twee vrouwen, van zeker vijftig plus, zich behoorlijk. Zo hingen ze in de plastic bomen die als een soort decor dienden."

Toen de vrouwen Frans in de gaten kregen renden ze op hem af. "Daarbij maaiden ze iedereen om zich heen opzij. Mijn vrouw Daniëlle en mijn schoonzusje werden helemaal onder de voet gelopen."

Volgens Frans ontstond er een kleine ruzie: "Er is wat over en weer geroepen en geduwd. Uiteindelijk gooiden de vrouwen glazen bier naar ons toe."

Er raakte niemand gewond. "Bier droogt gelukkig weer op en geeft geen vlekken", zegt de zanger nuchter.

Toch vindt Frans het heel vervelend: "Ik hou ervan om na een optreden gezellig in het publiek te staan. En met rare mensen kan ik best omgaan. Maar ze moeten niet de mensen met wie ik ben onder de voet lopen. Dat gaat mij te ver."

De vrouwen zijn niet van het evenement verwijderd. "Tenmiste niet dat ik heb gezien. Wij zijn op een gegeven moment een stuk verderop gaan staan waardoor we ze uit het oog waren verloren. Ik had het terecht gevonden als de beveiliging ze op straat had kunnen zetten."

Lange Frans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

bron:telegraaf