Lange Frans is een echte gezinsman geworden. De geboorte van zijn zoontje Willem heeft de 28-jarige rapper in een klap veranderd. „Vroeger maakte ik mij druk om wat mijn collega’s deden. Ik moest de concurrentie voorblijven. Zulke dingen lijken nu zo onbelangrijk. Hoe het met mijn vrouw Daniëlle en ons kindje gaat, daar draait het om”, vertelt de kersverse vader.

Frans en Daniëlle genieten zichtbaar van het ouderschap. Om beurten houden zij kleine Willem in hun armen. Daniëlle (24) legt uit: „Dat ik een loodzware zwangerschap heb gehad, telt nu niet meer. Het is een cliché maar de geboorte van een kind doet alle ellende vergeten. Ik wil op korte termijn nog wel een kindje.”

Papa Frans, die voor het eerst met zijn gezinnetje poseert, mengt zich in het gesprek: „Aan dat idee moet ik nog wel even wennen hoor. Toen Willem net was geboren, zei Daniëlle dat ze een tweede echt niet zag zitten. Maar nu het thuis allemaal lekker loopt, is het bij haar weer gaan kriebelen. Maar ik heb echt geen haast.”

Geeft toe: „Waar ik vooral tegenop zou zien, is een volgende zwangerschap. Daniëlle heeft het heel zwaar gehad en daar hebben we negen maanden stress van gehad. Meerdere keren zijn we midden in de nacht naar het ziekenhuis gereden omdat ze plotseling heftige bloedingen kreeg en met tweeëndertig weken kwamen de weeën al op gang. Ze lag toen gillend en huilend op de vloer van de pijn. Daarbij kwam natuurlijk alles op mij neer. Ik had mijn werk, maar moest ook alles in huis doen. Daniëlle lag vaak hele dagen op bed en kon echt niets.”

Lange Frans boekt u bij Twilight Entertainment

 

Bron: Telegraaf