Scheiden, opnieuw trouwen en dan in harmonie leven met vier stiefkinderen, één eigen kind, je ex-man en zijn nieuwe vrouw en hún kinderen. Zangeres Laura Vlasblom bewijst dat het kan.

De zangeres vertelt: „Wij kunnen allemaal trots zijn. We hebben gekozen voor harmonie in plaats van ruzie en komen bij elkaar over de vloer.” Laura trouwde vorig jaar met viervoudig vader Michel, en had al zoontje Sem (8) van Bastiaan Ragas, die nu met Tooske is getrouwd. „Ik ben echt blij voor iedereen.”

De zangeres benadrukt: „Boze tongen proberen wel eens iets negatiefs bij mij te halen over Bas of Tooske, maar dat lukt niet. Ik ben dat geroddel ook zat. Er is echt niets lelijks te vertellen. In Nederland leven veel gescheiden mensen in vijandschap. Wij dus niet. En onze exen, aanhang en kinderen gedijen daar heel goed bij.”

Laura illustreert: „Wij hebben een heel apart leven. Michel en ik zijn een deel van de week samen, dan komt mijn zoon Sem erbij en daarna in het weekeinde nog zijn vier kinderen, variërend in de leeftijd van zes tot vijftien. Het is druk, maar ontzettend gezellig. En we hebben er sinds vijf maanden ook nog een puppy bij.”

De 41-jarige brunette, die dit jaar haar 25-jarig artiestenjubileum viert, lacht: „De hoogtepunten in mijn carrière zijn natuurlijk Frizzle Sizzle, het Eurovisie Songfestival en eigen theaterprogramma’s. Maar dat is niet te vergelijken met het krijgen van een kind. Ik was altijd heel erg bezig met mijn werk en wist niet dat een kind zó bijzonder kan zijn. Een baby samen met Michel? Wij hebben samen vijf prachtkinderen, we tellen onze zegeningen. Aandacht voor een nieuwe baby zou afgaan van de tijd met onze kinderen nu. Ze eisen, allemaal hun eigen een plekje op. We proberen het ook altijd zo te combineren dat we met z’n allen op vakantie gaan.”

Laura Vlasblom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf.