Het WK voetbal in Zuid-Afrika is nog in volle gang maar in Nederland is de winnaar van het WK al bekend. Het gaat hierbij dan niet om wat er op het veld gebeurt maar over de Oranjefans op de tribunes.

Na een lange spannende stemronde heeft het legioen haar WK-Hit gekozen: "Oranjesong" van de Lawineboys ft. DJ Jerome & DJ Maurice.

Deze drie populaire feestacts bundelden hun krachten om voor de Oranjefans een enorme feestknaller te maken. En met succes, want de single is rondom iedere wedstrijd veelvuldig te horen. Een doelpunt van Oranje wordt in menig café gevierd met de klanken van deze meezinger.

Ruim 1300 keer werd er gestemd via Radio Caramba (tunin.fm). Hiervan kreeg "Oranjesong" bijna een kwart van de stemmen (315). De Party Seuters eindigden met hun "Geef Ons Goals Oranje" op de tweede plaats (273 stemmen). Dennis Bax werd met zijn "Parapapa Zuid Afrika" derde (189 stemmen). Op de vierde plaats eindigde Bennie Solo Ft. DJ Rasta Ruudje & DJ 50% Völler met "Nu Brullen De Leeuwen" (120 stemmen). Als vijfde eindigde het feestduo de Gebroeders Ko met "Vuvuzela" (89 stemmen).

Oranjesong staat als tweede nummer op de nieuwe single van de Lawineboys en op enkele WK-verzamelaars waaronder die van Radio538 en Berk Music. De nieuwe single, "Sex Met Die Kale", ligt vanaf eind juni in de winkel.

Lawineboys boeken? Wij informeren u graag betreffende de boekingsmogelijkheden.