Mooie woorden van Ben Cramer kreeg Leo Nardell vorig jaar tijdens de lancering van zijn in gipsystijl gegoten cover ‘Zai Zai Zai’. Deze klassieker, door Leo opnieuw opgenomen met Zonzo Basily van de Basily Boys op gitaar, haalde de TOP100 en kreeg volop airplay in het land.

Leendert Cornelis Wijkhuise is zijn echte naam maar de in 1961 geboren Amsterdammer debuteert als Lion O’Neill in het artiestenwereldje. In 2001 noteerde Leo zijn eerste grote succes; ‘Laat de boel maar lekker waaien’ was in februari van dat jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de TOP100.

Later volgden successen met o.a. ‘Ik doe wat ik wil’ en de après-ski hits; ‘Hé Holladijee’ in 2002 en een jaar later met ‘Wat is het stil’. enz.enz.

Deze zanger uit onze hoofdstad heeft inmiddels meerdere live concerten op zijn naam staan en daarnaast leverde Leo in 2004 het album ‘Love Songs For Friends’ af. De opvolger van zijn eerder dit jaar uitgebrachte single ‘Ik blijf toch komen’ is getiteld; ‘Als Ze Langsloopt’ dat net als ‘Zai Zai Zai’ en ‘Ik Blijf Toch Komen’ verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label.

Deze zwoel aanvoelende single gaat over een toevallige ontmoeting met een schoonheid van een dame, echt een vrouw uit menig dromen! Kortom een vlotte, aanstekelijke en verwarmende track waar menig bloed sneller van zal gaan stromen. De verwachtingen zijn hooggespannen over deze swingende en toch ook wat zwoele single van.. Leo Nardell ! Deze track moet u echt horen, oordeel daarna zelf !!