Leona Phillipo (33) is dolblij dat ze vanaf nu weer meer tijd kan doorbrengen met haar vrouw Katalijne en haar anderhalf jaar oude zoontje.

"Alles draaide de afgelopen maanden om The Voice of Holland. Aan het thuisfront heb ik nauwelijks aandacht kunnen besteden. Daar heb ik mij best schuldig over gevoeld."

Katalijne, de vrouw met wie Leona vorige maand in het huwelijksbootje stapte, heeft thuis alles draaiende gehouden. „En dat is niet niks. Een kind, een huishouden en een vrouw die alleen maar bezig is met The Voice. Ik ben haar heel dankbaar dat ze dit voor mij heeft gedaan. Zonder Katalijne had ik dit niet gered.”

Hoe de muzikale carrière van Leona er ook uit gaat zien, de zangeres blijft tijd vrijmaken voor haar gezin. „In de week van oud en nieuw gaan we lekker op huwelijksreis, want dat is er door het programma ook nog niet van gekomen. Waarschijnlijk nemen we ons zoontje ook mee. Ik heb hem nu een hele week moeten missen, en dat is niet zo goed bevallen. Vanaf nu stort ik mij voor honderd procent op mijn carrière en mijn gezin!”