Leona Philippo mist Trijntje Oosterhuis. De 34-jarige zangeres, die vorig jaar The Voice of Holland won, heeft nog maar weinig contact met haar toenmalige coach. "Ik spreek bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis nauwelijks meer en dat vind ik jammer", vertelt Leona woensdag aan De Telegraaf.

Philippo kijkt uit naar de hereniging met Oosterhuis. "Gelukkig ben ik gevraagd voor Ladies of Soul in Ziggo Dome. Dan kan ik met Trijntje, Berget, Candy, Edsilia en Glennis mijn hart ophalen." Voor Ladies of Soul steken Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace de koppen bij elkaar. De dames verzorgen in februari twee concerten, waarvoor ze diverse gasten uitnodigen.

"Reken maar dat het een grote keetboel wordt", voorspelt Philippo. "De keren dat we elkaar tegenkomen, leent de tijd zich amper voor een praatje. In het voorbijgaan roepen we tegen elkaar: alles goed? En dan gaat ieder weer zijn eigen weg. Niets mis mee, maar wat kijk ik uit naar het moment dat ik met alle meiden aan de slag kan gaan. Dat wordt een dolle toestand."