Het programma van Nacht van Oranje op zondag 29 april is compleet. Naast de mini-concerten van Frans Duijts en Wolter Kroes onder leiding van de Marcel Fisser Band, zullen ook Frans Bauer- ontdekking Susanna en Danny Froger een spetterend optreden geven in het Sportpaleis van Ahoy.

Tijdens de Nacht van Oranje draait het om feest. Maar naast de bekende hits is het voor artiesten bovendien altijd een uitgelezen kans om nieuwe songs bij het grote publiek te testen.

Ook tijdens de 20e editie van Nacht van Oranje zal veel nieuws te horen zijn. Nick & Simon, de Ambassadeurs van de Vrijheid 2012, zullen naast hun welbekende hits ook hun allernieuwste single ‘Vrij’ ten gehore brengen.

Daarnaast zal René Schuurmans een voorproefje geven van zijn de CD die komende zomer in de winkels ligt en presenteert Wolter Kroes zijn nieuwe hit ‘Doe ik het goed’.

Complete line-up Nacht van Oranje 2012

Het voorprogramma van Nacht van Oranje 2012 zal verzorgd worden door de nieuwe talenten Susanna, Danny Froger, Barry Badpak en Johan Heuser. Daarnaast zullen headliners Rene Schuurmans, Sieneke, Sam Gooris, Marianne Weber, Het Feestteam, Nick en Simon, Jannes, Frans Duijts, Wolter Kroes en Lee Towers het podium van het Sportpaleis van Ahoy betreden.