Los Angeles the Voices gaat een poging wagen door te breken in Duitsland en de Verenigde Staten. De mannengroep met onder meer Gordon, is terechtgekomen bij het Britse management William Morris, dat ook werkt met onder meer Britney Spears en George Clooney.

"Ze zien in ons een Nederlandse popversie van Il Divo", vertelt Gordon aan De Telegraaf. "En zij hebben ons gevraagd, dat is belangrijk te vermelden. Wij zijn een soort van ontdekt."

De vijfkoppige band gaat binnenkort toeren door Duitsland. "In Duitsland kunnen we nu zelfs kiezen uit RTL of ProSieben. Beide maatschappijen willen ons eerst via de tv op de kaart zetten en daarna met ons de theaters langs. En in de Verenigde Staten heeft het publieke kanaal PBS belangstelling om hetzelfde te doen. Het is ongehoord!", jubelt Gordon.

Voor de 43-jarige zanger betekent het succes wel dat hij andere projecten moet afzeggen. "Ik moet reëel zijn. Ik kan me nu minder goed vastleggen. Ik kan, denk ik, maar een programma doen. Of X Factor, of Holland’s Got Talent. En ik denk dat ik dan voor dat laatste ga. Gewoon omdat ik het leuker vind."

Los Angeles, the Voices werd anderhalf jaar geleden opgericht. De groep bestaat naast Gordon uit Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes. Ze brachten vorig jaar het debuutalbum Los Angeles uit. Los Angeles, The Voices heeft zich ingeschreven voor het Nationaal Songfestival van volgend jaar.