Maan, Kraantje Pappie en Sam Feldt zijn benoemd tot Ambassadeurs van de Vrijheid 2019! Ze zullen dankzij de inzet van Defensie-helikopters van de Koninklijke landmacht te zien zijn op veertien Bevrijdingsfestivals.
Maan zal samen met haar liveband optredens verzorgen op de Bevrijdingsfestivals van Overijssel, Drenthe, Zeeland en Limburg.

Maan benadrukt: “Ik ben een van de laatste generaties die nog mensen uit de Tweede Wereldoorlog in levenden lijve hebben meegemaakt. Ik heb nog opa’s en oma’s die mij verhalen vertelden en die ik weer door kan geven aan een nieuwe generatie.”

2019 is pas net begonnen, maar Maan heeft al vele successen op haar naam staan! Zo werd ze bekroond tot ‘Zangeres van het Jaar’ tijdens de 100% NL Awards, maakte ze haar debuut bij Vrienden van Amstel LIVE én tourt ze door heen Nederland met haar ‘Waar Ga Je Heen’ Clubtour. Voor haar gelijknamige EP, welke eind vorig jaar verscheen, ontving ze onlangs een gouden plaat.

Haar single met Kris Kross Amsterdam, Bizzey en Tabitha, genaamd ‘Hij Is Van Mij’, staat al weken op #1 in de Top 40, Single Top 100 én Spotify Top 50. Het nummer heeft inmiddels de platina status bereikt, is meer dan 21 miljoen keer gestreamd en ruim 9 miljoen keer bekeken op YouTube.