Precies 17 jaar na de nummer 1-hit ‘Like A Prayer’ kondigt Mad’House haar comeback aan! Mad’House domineerde aan het begin van de 00’s de dansvloeren én internationale hitlijsten.
Like A Prayer’ werd een dikke nummer 1-hit in landen als Duitsland, Frankrijk, België en thuisland Nederland. De single werd zelfs meer dan 2 miljoen keer verkocht in Europa. Hierna volgden nog enkele hits, zoals ‘Holiday’ en ‘Like A Virgin’. Het album ‘Absolutely Mad’ verkocht wereldwijd ruim 750.000 exemplaren!

Na de piek van het album en vele optredens in alle hoeken van de wereld, koos frontvrouw Buse voor haar gezin en de opvoeding van haar kinderen. Nu bijna 20 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heeft ze besloten Mad’House weer op de kaart te zetten met een spetterende nieuwe liveshow. De beste dansers zijn gecast en met een top-choreograaf is er een wervelend dansspektakel gemaakt van de grootste hits van Mad’House in een 30 minuten durende live-show!

The music was hot in the 80’s, big in the 90’s, extremely popular in the 00’s and still a huge item at present! Now, get back into the groove with Mad’House!