Corry Konings (59) heeft een dikke streep gezet onder de ellende waardoor ze de laatste jaren in Spanje werd getroffen.

Dat mijn ex-vriend Wim na onze breuk met mijn voormalig compagnon Tony in zee ging, heeft me handenvol geld gekost. Als je het bij elkaar optelt wel meer dan een halve ton. Ik hoop dat ze ervan genieten. Maar ik geef ze op een briefje: op het ongeluk van een ander en met andermans geld kun je geen succes bouwen.”Vorig jaar spatte de Spaanse droom van Corry, die er een tapasbar runde, uiteen. „Na jaren aan de Costa te hebben gewoond, ben ik met mijn zoon Joeri en de hond in de auto gestapt en teruggekeerd naar Nederland. Nu woon ik weer in Brabant. Ik heb letterlijk alles achter me gelaten. Ondanks alles ben ik erachter gekomen dat na regen zonneschijn komt. Dat heeft me op de been gehouden.”

„Ik ben vreselijk belazerd door mijn ex én mijn voormalig zakenpartner”, gaat Corry verder. „Ze zijn gewoon samen doorgegaan onder een andere naam en in een nieuwe bv. En nee, ik heb er nooit meer iets over gehoord. Maar ik ben niet vergeten wat ze mij hebben aangedaan.”

„Kijk, de reden van de breuk tussen mij en Wim was een samenloop van omstandigheden. Het klikte gewoon niet meer. Daarom besloot ik er enkele jaren geleden een punt achter te zetten.” Legt uit: „Het is voor mij heel belangrijk om mezelf trouw te blijven en dan ook vooral te doen wat mijn hart me ingeeft. Ik ben altijd al eigenwijs geweest en dat is tegelijkertijd precies wat mij in balans houdt. Iedere keer heb ik voor mezelf gekozen en dat zie ik als een heel goede eigenschap.”

„Dat Wim mij, door met Tony in zee te gaan, eigenlijk een flinke trap nageeft, voelde beslist niet fijn. Ik dacht dat ik het allemaal keurig netjes had afgehandeld tussen ons. Ik ben er het type helemaal niet naar om mensen een kunstje te flikken als ik ze niet meer nodig heb. Dat hij daar blijkbaar anders over heeft gedacht, voelt toch als een dolksteek. Maar laten we vooral mijn ex-compagnon niet vergeten. Hij is in mijn ogen een schijnheilige stiekemerd.