Nederlands bekendste illusionistentrio Magic Unlimited, treedt momenteel dagelijks op in China, in de miljoenenstad Chengdu. Al sinds 2011 zijn zij een groot succes in het verre Oosten.

De serie shows vindt plaats in het Sichuan Theater in Chengdu, waar maar liefst 1500 mensen per avond vermaakt worden met de mooiste illusies. “Vooral de ‘flying box’  is favoriet”, aldus Oscar Kazàn. “De opdrachtgever heeft zelfs speciaal naar deze illusie gevraagd.”
Deze door de illusionisten zelfontworpen act, scoorde in 2012 ook al hoge ogen. Het trio werd toen zelfs speciaal naar Beijing gehaald om deze illusie voor de nationale Tv-zender CCTV – met maar liefst 500 miljoen kijkers – op te voeren. 

Inmiddels ontvangen Oscar, Renzo en Mara vele verzoeken voor optredens in alle uithoeken in Azië. Zo reizen de drie illusionisten na Chengdu eerst terug naar Nederland, waarna ze direct weer terug gaan naar China voor een mega show in ´Ningbo´. Ook is Magic Unlimited inmiddels uitngenodigd om naar Cambodja en India te komen.

Oscar Kazàn over dit dit overweldigende succes in het verre Oosten: ´ Het begon allemaal als een spannend avontuur, optreden in China, maar inmiddels loopt het uit de hand. Als dit zo doorgaat dan moeten we straks serieus overwegen om naar China te verhuizen.´