De dames van Mai Tai overwegen om volgend jaar te stoppen. De geringe media-aandacht en tegenvallende verkoopresultaten van hun laatste cd’s liggen hieraan ten grondslag, vertelt de manager van het trio aan Novum Nieuws. "Optredens zijn er nog genoeg, maar de landelijke radiostations draaien Mai Tai bijna niet en daardoor vallen de verkopen van de cd’s ook tegen."

 
Volgens manager Jeffrey Borrenbergs zijn Jetty Wheels, Caroline de Windt en Marjorie Lammerts nu in dubio over hun toekomst als groep. "Komt er iemand met een geweldig plan, dan gaan we nog een keer goed knallen. En anders moeten we misschien eind volgend jaar stoppen."

Mai Tai werd 25 jaar geleden opgericht door Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Het trio scoorde in de jaren tachtig in vele landen hits met liedjes als ‘History’, ‘Female intuition’ en ‘Am I losing you forever’. Eerder dit jaar bracht de groep haar eerste Nederlandstalige cd ‘Onder voorbehoud’ uit. Deze week verscheen ‘Mijn eigen wonder’, de derde en tevens laatste single van dit album.

Mai Tai boekt u bij Twilight Entertainment.

bron:novum