Het humeur van Marco Borsato is wel eens beter geweest. Mogelijke betrokkenheid bij faillissementsfraude en kritiek op de voorgenomen Oscarinzending van zijn film ‘The silent army’ brengen de ‘Dromen zijn bedrog’-zanger de laatste tijd negatief in het nieuws. Woensdag was er even geen tijd voor treurigheid. Borsato kroop voor een dag in de huid van trouwambtenaar.

Een bruidspaar won bij een actie van Sky Radio een droombruiloft op de gewilde trouwdatum 09-09-’09. Een ceremonie, huwelijksreis en een toespraak met muzikale toegift van Borsato maakten deel uit van de prijs. De zanger schreef een goede huwelijkstip in het trouwboek van het kersverse echtpaar. "Leontine en ik spreken elke vijf jaar de belofte opnieuw tegen elkaar uit. Dan heb je een moment om naar uit te kijken. Om te herbevestigen wat je eigenlijk al weet, dat je de rest van je leven met elkaar door wilt."

De afgelopen weken waren voor Borsato niet zo rooskleurig. De zanger zou hebben geïnvesteerd in het bedrijf Lab Venture, een zusterbedrijf van zijn artiestenbureau The Entertainment Group, dat in verband werd gebracht met faillissementsfraude. "Ik heb me wel eens beter gevoeld", vertelde de zanger woensdag aan Novum Nieuws. "Maar dit is een mooie dag, dus die gaan we vrolijk afsluiten."

Marco Borsato boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.