Marco Borsato heeft gereageerd op de actie van Beau van Erven Dorens om geld voor hem in te zamelen. "Er zijn mensen die het veel zwaarder hebben. Ik wil het beeld bijstellen dat ik niet te eten heb."

Beau heeft namelijk samen met zijn collega’s van CQC een benefiet-single opgenomen voor Marco, die in de financiële problemen zit met zijn Entertainment Group. “Beau, Daan en Pieter schieten hem te hulp met een passend tribute-nummer. De opbrengst gaat naar de Marco Borspaarpot", liet Veronica vandaag weten.

Marco: ”Zo erg is het ook weer niet. We zijn nog even gelukkig als twee jaar geleden. We zijn gezond. Dat is het belangrijkste." Wel stelde hij voor dat de opbrengst van Beau’s single gaat naar mensen die het echt nodig hebben. "Het leven gaat door. Ik heb mijn stem nog."

Marco is behoorlijk zuur over het feit dat een bedrijf met artiesten zoals hijzelf en Guus Meeuwis in de financiële problemen is gekomen. Over Symphonica in Rosso zegt hij het volgende: "Diana Ross wil nog steeds komen. We zijn op zoek naar een partij om de financiering rond te krijgen. Ik voel me verantwoordelijk voor de mensen die een kaartje hebben gekocht. Ze hebben recht op een concert."

Marco Borsato boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.