Marianne Weber heeft de afgelopen maanden een band voor het leven met Sieneke opgebouwd. "Het is zo sterk", zegt de zangeres, die de jonge brunette bijstond op haar Songfestivalavontuur. "Ik heb er gewoon een dochter bij gekregen."
 
Over de kwaliteiten van Sieneke als zangeres van het volkse repertoire, is Marianne vol vertrouwen. "Dit zit in haar bloed. Dit is wat zij is. Nederland heeft er voor de komende jaren een zangeres in dit segment bij. Dit is niet gestopt na de halve finale van het Eurovisie Songfestival gisteravond."

Haar eigen album heeft Marianne uitgesteld om Sieneke te begeleiden. Altijd heeft Marianne rondgekeken naar nieuw en jong talent. Ik heb de liefde voor muziek in me. En deze muziek moet blijven. Mannen zat in dit segment. Maar waar zijn de vrouwen?" Toen ze Sieneke een paar jaar geleden voor het eerst zag zingen, wist ze dat het goed zat. Ze was speciaal.

"Ik geloof met hart en ziel in Sieneke. We hebben echt een band opgebouwd. Ik heb er een kind bij dat ik moet beschermen, dat ik in mijn hart heb gesloten. Ja, zo voel ik het echt. Een dochter waarmee ik het beste voorheb en voor zal vechten. Hoop dat dat altijd zo zal blijven. Het is zo fijn dat mijn gevoel me niet bedrogen heeft. Het was een instinct. Maar het voelt geweldig. Ik heb er iets leuks bij gekregen. En voor Nederland is er een cadeautje bij gekomen. Dat wil ik delen met iedereen. En daarmee heb ik geen commerciële bedoelingen. Ik ben geen manager of boekingskantoor. In eerste instantie wil ik dat Nederland er een talent bij krijgt."

Marianne Weber boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf