De zingende bakker uit Limburg Martin Hurkens is de winnaar van Holland’s Got Talent 2010. Met een spetterend optreden wist de operazanger de meeste stemmen in de wacht te slepen.

Alle negen finalisten hadden alles uit de kast gehaald om de kijker weg te blazen met hun act. Er kon er echter maar een de winnaar zijn.

De 53-jarige Limburgse Pavarotti Martin Hurkens mag naar de Verenigde Staten voor een workshop van professionals uit de entertainmentindustrie.

Slangenmeisje
Holland’s Got Talent leverde tot nu toe het slangenmeisje Daniëlle Bubberman en zangeresje Tessa Kersten als winnaars op. De show, die werd gepresenteerd door Robert ten Brink, werd dit jaar voor het eerst uitgezonden door RTL. Eerder zond SBS 6 het programma uit.

Jury
De jury werd dit jaar gevormd door Gordon, Patricia Paay en de Amerikaanse choreograaf Dan Karaty. Gordon presenteerde tijdens de finale zijn nieuwe groep Los Angeles, The Voices. De vijf heren zongen hun debuutsingle.

Susan Boyle
De Britse tegenhanger van de talentenjacht leverde al sterren van wereldformaat op. Susan Boyle werd tweede in 2009, maar maakte met I Dreamed A Dream het wereldwijd best verkochte album van het jaar 2009. Operazanger Paul Potts maakte al twee succesvolle albums.

Martin Hurkens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.