De zusjes Maywood willen doorgaan met optreden. "Deze hereniging was zeker niet eenmalig. Als je ziet dat het weer werkt, zou je gek zijn er niet mee door te gaan", zegt Alice in het AD. Het duo, dat Alice vormt met haar zus Caren, stond vrijdag en zaterdag met Gerard Joling op het podium in Amsterdam.

Joling bracht de dames, die jaren met elkaar in de clinch lagen, weer samen voor zijn Lekker-concerten. Alice vertelt dat de reünie niet altijd even soepel verliep. "We zijn hele verschillende karakters en zullen dat ook blijven, maar we kunnen prima samenwerken."

De zusjes Maywood, bekend van hits als Late at Night en Rio, kunnen nu weer goed met elkaar overweg. "De omhelzing van Caren en mij na de laatste noot was volledig gemeend. We zijn zo trots dat het is gelukt."

De 58-jarige Alice lijkt het erg leuk om ook in het buitenland op te treden. "We sturen er volgende week een mailing uit naar het buitenland om onze beschikbaarheid aan te kondigen", vertelt ze. "Gerard Joling zei nog dat hij er veel van verwacht. Landen als Zweden, Noorwegen, Japan, Rusland en Zuid-Korea zijn ons hopelijk nog niet vergeten."