Na vijf jaar, vele honderden optredens verder, meerdere hits, 4 albums, 3 DVD’s, een eigen TV serie, 2 theatertours en zelfs een eigen succesvolle bioscoopfilm heeft de meidenband KUS in goed overleg met elkaar, het management en de platenmaatschappij besloten dat Fleur de band KUS zal verlaten.

De overige bandleden Meike, die inmiddels is bevallen van een zoon, Monique en Anouk hebben besloten om KUS gezamenlijk voort te zetten en gaan vanaf maart 2010 weer optreden: "We hebben een fantastische tijd gehad met zijn viertjes maar hebben er alle vertrouwen in dat we met zijn drieën nog een aantal mooie optredens kunnen uitvoeren. En natuurlijk wensen we Fleur al het succes met haar verdere carrière!”

Fleur: "Ik prijs me meer dan gelukkig dat ik de afgelopen jaren heb mogen delen met de meest trouwe fans. Ik had nooit kunnen bedenken dat KUS zo waanzinnig zou worden. Het heeft mij laten zien wat kan groeien uit een spannende gedachte, idee, hoop en een droom. KUS is voor mij het bewijs dat dromen uitkomen maar nu is het tijd om me op andere projecten te storten."

Kus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.