Voor DJ Theo Nabuurs – Mental Theo en zijn collega DJ Sterretje Tony Star – was een Ryanair-vlucht naar Mallorca, die hen naar een nieuw optreden in de discotheek Veronica had moeten brengen, niet de leukste geworden.

Om nog onbekende reden moest het toestel lang wachten, in de bijna tropische hitte. Omdat de deuren dicht bleven en de temperatuur in het toestel flink opliep, kregen vooral kinderen het Spaans benauwd, zo blijkt uit het filmpje dat Theo de wereld instuurde.

Het vliegtuigpersoneel, dat daar in eerste instantie weinig aan leek te kunnen of willen doen, werd wat toeschietelijker toen Mental Theo de stresssituatie begon te filmen, maar zelfs de uitroep ,,I’m from the press’’ bracht geen grote haast teweeg bij het cabinepersoneel. Uiteindelijk werd de kinderen wel met wat natte handdoeken enige verkoeling gebracht.

Later, zo twitterde de DJ vrolijk verder, werden de passagiers in een ander toestel overgebracht en met veel vertraging alsnog naar het Spaanse vakantie-eiland gevlogen.