Speciaal voor de feestelijke decembermaand zijn Des’ray en Laura Vlasblom nu samen te boeken met sfeervol kerst en nieuwjaarsrepertoire. Tijdens het optreden onder begeleiding van pianist Paul Poulussen verrassen zij uw gasten met nummers als: ‘Holy Night’, ‘What a wonderful world’, ‘You’ve got a friend’, ‘Have yourself a merry little christmas’, ‘So this is Christmas’, ‘Inspiratie’ en ‘Happy new year’.

Des’ray
Des’ray begon haar muzikale carriere als leadzangeres van de topformatie 2 Brothers on the 4th Floor. Vervolgens stond zij in het theater met “De mooiste filmmuziek” en straalde met het Metropole Orkest tijdens het ‘Gala van het Nederlandse lied’ in Carre. In de evenementenwereld is Des’ray ook bekend door haar deelname aan Diva’s of Dance en Killer Queen.

Laura Vlasblom
Nederland kent Laura van Frizzle Sizzle en het Songfestival, de Ahoy’shows met René Froger, de theaterconcerten met het Orkest v/d Koninklijke Luchtmacht en haar deelname aan “Sterren dansen op het ijs”. Door haar bijzondere stemkwaliteit en uitstekende gevoel voor performing is ze in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten.

Tijdsduur: circa 2×20 minuten (pianist kan solo evt. extra sets spelen)
Uitkoopgage/prijs : € 2.850,- (exclusief geluid)

Op maat gemaakte tekst of kerstboodschap is mogelijk.