Zanger Mick Harren wil dat Johnny Logan een lied voor hem schrijft, dat voor Nederland meedoet aan het Eurosivie Songfestival.

Al jaren heeft de Noord-Hollandse zanger Mick Harren een vurige wens om voor Nederland mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. Maar tot nu toe is daar geen gehoor aan gegeven. Vandaag heeft hij aan die boodschap een dreigement toegevoegd: De smartlappenzanger gaat alleen mits Johnny Logan het nummer schrijft. "Hij is voor mij de man van het Songfestival." Logan won het festival drie maal.

De Noord-Hollander is zeker van zijn missie. "Ik ben ervan overtuigd, dat zonder poespas en glitter en glamour, maar met gewoon een dijk van een lied, geoliede stem, een goed maatpak, ik dan echt kans zou maken om te eindigen bij de eerste drie in de finale en kan laten zien dat Nederland ook gewoon serieus genomen kan worden", laat hij weten. "Dus Mister Eurovision, kom maar op, ik daag je bij deze uit om voor de vierde keer het winnende Songfestivallied te schrijven. Dan kop ik hem graag voor Nederland in."

Mick Harren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf