Zanger Mick Harren voelt zich gepasseerd door Lange Frans. Mick zou met Frans en Willem Holleeder de studio in duiken om een nummer op te nemen, maar daar is niets van terechtgekomen.

Zonder medeweten van Mick zijn Frans en Holleeder samen aan de slag gegaan met het levenslied over ‘De Neus’. Mick laat aan De Telegraaf weten: "Vorige maand stuurde ik Lange Frans nog een sms, die ik gelukkig bewaard heb, hoe het er voor stond. Hij smste terug dat hij er nog steeds geen tijd voor had gehad. (….) Daarom ben ik des te meer en dubbel teleurgesteld in Lange Frans, die dus in eerste instantie mijn idee heeft ingepikt, maar nu dus wel meewerkt aan een soort van hype en verheerlijking en promotie voor Willem Holleeder."

Daniëlle, de vrouw van Lange Frans, is het gejammer van Mick helemaal zat. In een tweet steekt ze haar mening over de zanger niet onder stoelen of banken en schrijft: "Aan de telefoon half zitten janken en op tv de stoere kerel uithangen. Wil jij mijn waarheid weten: Ik vond je een aardige kerel maar laten we elkaar geen mietje noemen en eerlijk zijn. Zingen is nou niet bepaald je sterkste kant en Frans is een A-status artiest, jij niet. Snik Harren Life Goes On! Veel succes met alles."