Zaterdagavond heeft Milan Milano tijdens het Mega Piraten Slot Festijn in het Gelredome in Arnhem een verpletterende eerste indruk op het piratenpubliek achter gelaten. Ruim 20.000 bezoekers waren getuige van het feit dat de onbekende Drentse zanger tijdens zijn debuut de show steelde tussen grote namen als Jan Smit, Henk Westbroek en Frans Duijts.

Ook Koning der Piraten Jannes wilde niets van het optreden missen. De twee Drentse zangers kennen elkaar goed. “Top, Top,Top, Super gedaan!”, dat waren Jannes’ enthousiaste woorden voor het optreden van Milan Milano.

Hij zong een deel van het wereldnummer ‘La Paloma’ zo mooi gedragen en gevoelig, dat het Gelredome verstilt om daarna te ontploffen met een muzikale mix van de Braziliaanse hits  ‘Ai Se Eu Te Pego’ en ‘Balada Boa’. Milan Milano werd begeleid door de exotische danseressen.

Milan Milano blijkt inderdaad Mega Piratenfestijn’s geheime wapen te zijn.

“In spetterende en muzikale ‘show’ liet hij zien en horen, dat hij tot de beste zangers van Nederland gerekend mag worden.”,aldus de organisatie van het MegaPiratenFestijn.

Milan Milano doet het Gelredome kolken van opwinding en hij komt zelf ook opgewonden van het podium. ‘Ik vond het geweldig. De seconden voor ‘de deure’ duurden minuten en de minuten daarna waren in een seconde voorbij. Ik heb echt kunnen genieten. Het was één groot feest met de danseressen en het publiek. Het maakt mij zo blij, dat ik daar dan niet meer weg wil.’